Opleiding & Vorming - Sensibilisatie

Wegens de huidige ontwikkeling m.b.t. Corona hebben we beslist alle opleidingen en workshops t.e.m. 30/06/2021 te cancellen. We hopen jullie in het najaar terug te kunnen ontvangen ! 

 

 

Algemeen

Om de palliatieve zorgcultuur in onze regio's verder uit te dragen, ook naar het grote publiek toe, organiseren beide netwerken sensibilisatie activiteiten rond het thema "Palliatieve zorg".

Doelstellingen

Doelstelling van deze activiteiten is informatie te geven rond palliatieve en zorg en rond beslissingen bij het levenseinde en op een interactieve manier aan te zetten tot discussie en gedachtenwisseling.

Samen met onze collega netwerken streven wij er immers naar om sterven en eindigheid in onze maatschappij meer bespreekbaar te maken als essentieel onderdeel van het leven. Zo willen wij steeds meer mensen helpen om de weg te vinden naar palliatieve zorg wanneer de nood zich voordoet.

Organisatie

U kan een sensibilisatie activiteit plannen voor uw organisatie of een bepaalde doelgroep.

Indien het tot een samenwerking komt dan wordt een samenwerkingsovereenkomst opgesteld.

De organiserende instelling/organisatie voorziet in: lokaal, didactisch materiaal, aanwezigheidslijst, bekendmaking in de instelling, samenstelling van de groep conform de afspraken.

Tijdstip en duur: datum en uur van de vorming worden bepaald in overleg. Het si aangewezen sensibilisatie tijdig aan te vragen, liefst 3 maand op voorhand

Groepsgrootte: wordt bepaald in overleg

Kostprijs: algemenen richtprijs 100.00 euro, incl. verplaatsingsonkosten